Over mij

Remco Landegge

Ik ben in 1971 geboren in Enschede. Opgroeien in het land van GrolschFC Twente en Herman Finkers maakt mij dan ook een rasechte Tukker.

Na 30 jaar in Enschede gewoond, gestudeerd en gewerkt te hebben ben ik rond 2001 verhuist naar Deventer. Sinds 2016 woon ik samen met mijn vrouw Marlies in het mooie dorp Veenendaal.

Na mijn opleiding tot chemische laborant heb ik enkele jaren bij de technische dienst van een computerwinkel gewerkt om uiteindelijk terecht te komen bij de Caesar Groep, een IT-detacheerder uit Utrecht. Na een jaar of 10 detachering was ik wel klaar met het vele reizen en ben ik dichter bij huis gaan werken als enterprise architect bij Cito in Arnhem. Om uiteindelijk in 2017 de stap te maken door als security expert infrastructuur aan de slag te gaan bij het Radboudumc in Nijmegen.

Mijn hobbies zijn fotografie, genealogie en wandelen. Vooral het wandelen en fotograferen krijgt op dit moment de aandacht. De genealogie, het onderzoeken van je voorouders, staat op dit moment op een laag pitje.

Ondertussen heb ik mij ook verdiept in de wereld van speciaalbieren en loop ik tegenwoordig ook mee met Bierwandeltochten. Een leuk initiatief waarbij je een stuk wandelt (ca. 15 km) en dan eindigt bij een lokale brouwerij om daar te genieten van een paar bijzondere bieren. Wil je eens weten welke speciaalbieren ik inmiddels al heb gedronken check dan eens mijn Untappd profiel op: https://untappd.com/user/remcolandegge